Ultimate is een eigenzinnig online & offline label. In alles wat we doen, kiezen wij voor kwaliteit, een onderscheidende inhoud & persoonlijke aanpak. Aan jou om daar aan te haken, waar het past. En de rest lekker te laten. Doen wij namelijk ook. 'Be connected, feel free' is dan ook ons motto.

 

Mike foto bio

Mike van Woudenberg:

"Het label Ultimate is voortgekomen uit de wens om mijn vastgoedbedrijf te laten groeien, in kwalitatieve zin. Meer doen, met wat er is. De samenwerking met mijn vrouw Eline heeft geresulteerd in een concept dat het beste van twee werelden combineert. Ultimate is een onderneming met een gezonde bedrijfsvoering. Maar we willen ook op andere manieren waarde toevoegen, aan onze omgeving. Als verhuurder van vastgoed is Ultimate bovendien zeer klantgericht. Maar met onze andere activiteiten geven we ook ruimte aan wat we zelf belangrijk, interessant en leuk vinden. Zo begint het motto ‘Be connected, feel free’ bij onszelf."  

 

Foto Eline profiel

Eline van de Ridder:

"Samen zijn wij het peper en zout van Ultimate. Mike is de ondernemer van ons tweeën, een mensenmens, zorgzaam naar wat er is, met praktisch inzicht & gevoel voor marketing. Hij draagt dan ook zorg voor Ultimate als bedrijf en meer concreet voor haar Workspace en Events. Ik ben primair gericht op ontwikkeling, een ideeënmens, onderzoekend wat er nog meer kan, met analytisch inzicht & gevoel voor waarden. Ik zorg dan ook voor Ultimate als concept en meer concreet voor haar Blog en magazine-in-wording ‘Offline’."

Ultimate Blog: een blogplatform dat koestert, prikkelt & vernieuwt met bijdragen van jou. 

Ultimate Escape: een stoer, speels en snappy tijdschrift dat het mooiste maakt, van wat jij ons aandraagt.   

Ultimate Workspace ideale kantoorruimtes als het gaat om sfeer, uitstraling, comfort & locatie in Apeldoorn. 

Ultimate Benefits: de aantrekkelijke voordelen die je als huurder van Ultimate Workspace geniet en elkaar biedt. 

Ultimate Events: faciliteert ontmoetingen, ervaringen en inzichten.