Lange Amerikaweg 66

< >

Afslag 20 lijkt een vreemde eend, in de monumentale bijt van Ultimate Workspace. Toch past zij helemaal, in waar Ultimate Workspace voor staat. Haar naam ontleent zij aan de uitgelezen ligging: direct aan één van de belangrijkste verkeersaders van Nederland, de A1. In dit bijzondere bedrijfsverzamelgebouw springen de gemeenschappelijke ruimtes direct in het oog. De sfeer binnen staat namelijk in contrast met de bedrijvige omgeving. Ze is bijna huiselijk, met her en der uitnodigende tafels, zitjes en hoekjes. Tot een voetbalspel aan toe, waar gretig gebruik van wordt gemaakt. Tegelijk is Afslag 20 een op en top zakelijke omgeving, met ruime kantoren, vergaderruimte en een entree die wordt bemand door de inpandige secretariaatsservice. Afslag 20 biedt een sfeer die aantrekkelijk is voor mensen, in een omgeving die aantrekkelijk is voor bedrijven.

Bekijk hier de video

De volgende bedrijven zijn aan de Lange Amerikaweg 66 gevestigd:

NeBoHa – Groothandel in bouwmateriaal
www.neboha.nl

Publi House Publishers – Communicatie- en uitgeefprojecten
www.publihouse.nl

BTR reizen – 50-plus reizen
www.btrreizen.nl

Impaqed – Specialist in Bandenspanning monitoring systemen
www.impaqedproducts.nl

Secuur – Secretariaatsservice
www.secuur.nl

mw. mr. I.N. Schalken, advocaat – Specialist vreemdelingenrecht en asielrecht
www.schalken-advocaat.nl 

Euro Planit – Specialist in personeelsbemiddeling
www.europlanit.nl

 

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur