Regentesselaan 8

< >

Op de kruising van twee bekende Apeldoornse lanen, de Regentesselaan en de Paslaan,  kijkt Het Inspiratiehuis statig richting het centrum. Een fantastische zichtlocatie, op steenworpafstand van het Oranjepark. Het Inspiratiehuis is in 1911 gebouwd als “Openbaar leesmuseum”. Een prachtig glas-in-loodraam, met een kindje dat voorgelezen wordt, herinnert daaraan. De bekende architect Wegerif uit Apeldoorn, tekende voor het ontwerp. Een aantal jaren geleden is het monument met veel aandacht voor detail gerenoveerd. De historie is voelbaar in de monumentale elementen die zijn teruggebracht, zoals een prachtig houten plafond in de leeszaal. Tegelijk zijn er nieuwe kwaliteiten aan het gebouw toegevoegd, zoals een Portugese tegelvloer. Deze combinatie van oud en nieuw en het uitgelezen materiaalgebruik, geven Het Inspiratiehuis haar tijdloze sfeer.

De volgende bedrijven zijn aan de Regentesselaan 8 gevestigd:

Parkendaal Lyceum - Particulier Onderwijs voor Mavo, Havo en VWO
Parkendaal Studie - Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
Parkendaal Instituut - Jeugddiagnostiek, advies, begeleiding
www.parkendaal.nl

 

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur