Deventerstraat 38

< >

Het Old Fellowhuis is een opvallende verschijning aan uitvalsweg de Deventerstaat. Het gemeentelijk monument is weer in haar oorspronkelijke kleuren geschilderd en van binnen gerenoveerd. Frisse kleuren op de wanden & een prachtige, nieuwe vloer. Toch heeft dit pand ook haar monumentale karakter behouden. Dat begint bij de kenmerkende entree, die ooit met veel oog voor detail tot stand moet zijn gekomen. Een marmeren trappenhuis leidt vervolgens door een pand met hoge, ruime kamers en zalen. De zolder is ruw afgewerkt, wat haar een robuuste sfeer geeft. De Deventerstraat 38 is niet alleen goed bereikbaar en zichtbaar, ze heeft in haar omgeving alle voorzieningen die een werkend mens wenst. Lunchadressen, boodschappen en het schitterende Oranjepark: de gebruiker van deze kantoorvilla vind het allemaal binnen 5 minuten loopafstand.

Aan de Deventerstraat 38 zijn de volgende bedrijven gevestigd:

Parkendaal Lyceum - Particulier Onderwijs voor Mavo, Havo en VWO
Parkendaal Studie - Huiswerkbegeleiding, bijles en studiecoaching
www.parkendaal.nl

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur