Paslaan 16

< >

Op de hoek van de Paslaan en de Kerklaan staat het vroegere woonhuis van dhr. Tutein Nolthenius, Rentmeester van het Kroondomein. Het statige pand dateert van eind 19e eeuw en is gesitueerd op een markante zichtlocatie, aan een uitvalsweg. De Paslaan 16 maakt deel uit van de wijk De Parken, een Rijksbeschermd Monumentaal Stadsgezicht in Apeldoorn. Het heeft bovendien alles binnen handbereik: een goede bereikbaarheid, het levendige stadshart en het bekende Oranjepark. De entree van Paslaan 16 herinnert de bezoeker aan haar lange historie, evenals de hoge ruimtes met een overvloedige lichtinval die typerend is voor panden uit haar tijd. Een traditionele kluisruimte vormt de stille getuige van een andere stukje historie van het pand: de tijd dat er een bank gevestigd was. Deze kantoorvilla is helemaal toegerust op deze tijd & heeft een sterk representatief karakter. 

Aan de Paslaan 16 zijn de volgende bedrijven gevestigd:

Notarissen van Naam
www.dnvn.nl

Bénard & Verstraaten advocaten
www.benardverstraaten.nl

Mountinghe Consultancy - Onafhankelijk notarieel adviesbureau t.b.v. de vastgoedmarkt
www.mountinghe.nl

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur