Oranjelaan 2

< >

Welkom in Villa Helvetia! Deze monumentale kantoorvilla is in 1937 gebouwd, op een uniek plekje in Apeldoorn. Grenzend aan het Oranjepark en aan een weidse parktuin. Villa Helvetia leent zich dan ook voor buiten zijn, midden in de stad. Een afspraak aan de waterkant, zonnige lunches en mooie evenementen: de locatie vraagt er gewoon om. De kantoorsuites, ruim en licht, hebben stuk voor stuk een prachtig uitzicht. Villa Helvetia oogt na een grondige renovatie traditioneel, door het fijne schilderwerk, de oude vloeren, open haarden en mooie verlichting. Gaandeweg zijn daar edgy details in kleur en interieur aan toegevoegd, waardoor het een eigen sfeer heeft gekregen: levendig en eigenzinnig. De creatieve mensen die er werken, dragen daar aan bij. Niet voor niets is Villa Helvetia dan ook de thuisbasis van Ultimate Workspace. 

De volgende bedrijven zijn aan de Oranjelaan 2 gevestigd:

Ultimate - Workspace, Blog, Media & Events
www.ultimate.nl

BPRC – Braakhekke PR & communications
www.braakhekkepr.nl

Degen & Leideritz – Trotse ontwerpers
www.denl.nl

Wij zijn Wolf - Multimediabureau
www.wijzijnwolf.nl

Eline van de Ridder - wat eline denkt 
www.elinevanderidder.nl 

PBPnext - Human Resource Development professionals
www.pbpnext.nl

InsideOut - HRM advies op maat
www.insideout-consultancy.nl

 

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur