Kerklaan 25

< >

Villa van Huut is direct aan het mooie Oranjepark gelegen, in het centrum van Apeldoorn. De kantoorvilla stamt uit 1900 en is onlangs prachtig gerenoveerd. Het ligt tevens aan één van de belangrijkste uitvalswegen van Apeldoorn, wat het tot een echte zichtlocatie maakt. Pal aan het park en met terrassen en winkels binnen handbereik is dit monument met recht ook een rustpunt, in het hart van de stad. Dat wordt versterkt door haar karakteristieke sfeer: rustig, smaakvol en badend in het zonlicht. De kantoorsuites zijn heerlijk ruim en de algemene ruimtes hebben een uitnodigende inrichting. De keuken vraagt gewoon om bijpraten onder het genot van een kop versgemalen koffie, evenals de twee ruime dakterrassen. Het maakt Villa Van Huut tot een meer dan aangename werkplek.

Bekijk hier de video

De volgende bedrijven zijn aan de Kerklaan 25 gevestigd:

Forza – Asset Management
www.forza-am.nl

Advocatenkantoor Suijker – advocaat en mediator
www.advocatenkantoorsuijker.nl

Infrabasic – Professionele ondersteuning binnen de weg-, water- en industriebouw
www.infrabasic.nl

Ruesink & Baggerman – Letselschade Advocaten 
www.rb-advocaten.nl

 

 

 

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur