Deventerstraat 37

< >

Villa Von Zeppelin is een Rijksmonument dat stamt uit het jaar 1909. Haar naam dankt zij aan haar opdrachtgever: Carl Gustav von Zeppelin, oprichter van de Apeldoornse Nettenfabriek. Een Apeldoornse architect tekende voor het ontwerp: robuust, met in het oog springende details. Zoals de entree, met verrassende glas-in-loodramen. Het pand is met veel aandacht in oude staat teruggebracht en daarbij onzichtbaar voorzien van alle moderne voorzieningen. De hoge, lichte ruimtes, ornamenten plafonds en een traditioneel visgraatparket onderstrepen het monumentale karakter van deze kantoorvilla. Een contrast wordt gevormd door de grote zolder: een spannende, speelse ruimte. De Deventerstraat biedt bedrijven bovendien een ultieme herken- en bereikbaarheid, als drukke uitvalsweg van Apeldoorn. Met de terrassen van het Raadhuisplein en het groene Oranjepark op 5 minuten lopen, komt ook de werkende mens ruimschoots aan haar trekken op deze locatie. Kortom: de Deventerstraat 37 is een kantoorvilla die in alle opzichten waardering oogst. 

Aan de Deventerstraat 37 zijn de volgende bedrijven gevestigd:

The Webmen - Full service internetbureau
www.thewebmen.com

Keijzer - Marketing, communicatie en management
www.vankeijzer.nl

Island Bookings - Exploitatie van diverse reissites
www.gilibookings.com
www.seychellesbookings.com

MK Designs - Freelance webdesigner
www.mk-designs.nl

Van Kinsbergen Consultants - Gespecialiseerd in marketing, communicatie, ICT en commercie
www.vankinsbergen.nu

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur