Vosselmanstraat 2

< >

De Vosselmanstraat 2 is op het eerste gezicht natuurlijk al een fantastisch pand. Ze imponeert met haar looks en haar ligging, aan de drukke binnenring van Apeldoorn. Een echte zichtlocatie dus. Op 5 minuten loopafstand van maar liefst twee parken, het Beekpark & het Oranjepark, alsmede van de levendige binnenstad. Toch overweldigt dit monumentale gebouw pas echt, met haar authentieke karakter. Dat begint meteen al bij binnenkomst, door de verfijnde entree. Een verrassende indeling voert je vervolgens door een ongekend ruim pand. De aantrekkelijke zolder en de gekke trapjes, nemen je zonder meer voor haar in. Traditionele details zoals paneeldeuren, rozetplafonds en inpandige luiken dragen daar hun steentje aan bij. De Vosselmanstraat 2 ademt volop grandeur maar is tegelijk te speels gebouwd, om afstandelijk te kunnen zijn.

Aan de Vosselmanstraat 2 is het volgende bedrijven gevestigd:

ICT Partners – ICT-beheer, ICT-infrastructuur en ICT-experts
www.ict-partners.nl

Villa Roskam - vergaderlocatie
www.vergaderlocaties.nl/Villa+Roskam+Apeldoorn

 

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur