Ultimate is een eigenzinnig
label uit Apeldoorn

Onze activiteiten hebben waarde voor iedereen die erbij betrokken is en de omgeving waar wij deel van uitmaken, Apeldoorn dus. Daar zetten wij dan ook op in met alles wat we doen. In de uitvoering kiezen wij voor kwaliteit, vernieuwende ideeën & een persoonlijke aanpak. Aan jou om daar aan te haken, waar het past. En de rest lekker te laten. Doen wij namelijk ook.

Met Ultimate zijn we erg actief en betrokken in Apeldoorn. Met een evenement als de Apeldoorn Business Awards, Blinq Carwash en natuurljk onze Workspaces. Ons doel? We willen koesteren, prikkelen & vernieuwen! En dat doen we met een heel fijn team.

Mike van Woudenberg

"Het label Ultimate is voortgekomen uit de wens om mijn bedrijf te laten groeien, in kwalitatieve zin. Meer doen met wat er is. Dat heeft geresulteerd in een concept dat het beste van twee werelden combineert. Ultimate is een onderneming met een gezonde bedrijfsvoering. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk waarde toe te voegen aan de omgeving waar wij deel van uitmaken. We richten ons als bedrijf op waar vraag naar is, maar vullen dat in op een manier die bij ons past. Altijd met de gedachte het net even leuker te maken."

Mike van Woudenberg
"Meer doen, met wat er is. Dat heeft geresulteerd in een concept dat het beste van twee werelden combineert."
Debby Berends

Debby Berends

" Ultimate staat voor mij voor contacten onderhouden, (ont)zorgen, betrokkenheid, uitdaging, dynamiek, maar ook voor vrijheid en plezier. Bovenal is het een fijne omgeving waar ik graag kom. Overal het maximale uithalen. Naast mijn werkzaamheden bij Ultimate, ben ik ook actief bij Blinq Carwash, het zusje van Ultimate. Als operationeel directeur begeef ik mij volop in beide organisaties. Tevreden huurders en klanten, blije collega's en goede contacten met onze leveranciers. Dat is waar ik dagelijks voor ga! Voor zowel praktische vragen, financiële zaken als al het andere kun je bij mij terecht. Graag tot ziens!"

Iwan Moerman

"Ultimate heeft mij de kans gegeven om mijn ambities waar te maken. Als bedrijfsleider bij Blinq Carwash mag ik leiding geven aan een gedreven, enthousiast team.  Bij Blinq kan ik doen wat ik het liefste doe; zorgen dat mijn team excelleert, zodat iedere klant met een lach op het gezicht én een schone auto ons terrein verlaat."

Iwan Moerman
"Mijn doel? Zorgen dat iedere klant met een lach op het gezicht én een schone auto ons terrein verlaat."

Workspace huren?
Heb je een vraag of wil je
afspraak maken?

Bel of mail ons gerust!
Debby helpt je graag verder.