Ultimate is een eigenzinnig
label uit Apeldoorn

Onze activiteiten hebben waarde voor iedereen die erbij betrokken is en de omgeving waar wij deel van uitmaken. Daar zetten wij dan ook op in met alles wat we doen. Zo huisvesten wij in onze monumentale Workspaces de beste bedrijven op de leukste locaties in Apeldoorn.

Met De Communicatie Cowboys maken we marketing graag wat mooier, leuker en interessanter. Onze voorliefde voor ondernemen krijgt dan weer vorm in de Apeldoorn Business Awards. Hier willen we de beste bedrijven van Apeldoorn een podium geven en daarnaast het Apeldoornse bedrijfsleven inspireren en verbinden. Om dit doel te bereiken is de stichting Apeldoorn Business Awards opgericht.

Wat we ook doen: in de uitvoering kiezen wij altijd voor kwaliteit, vernieuwende ideeën & een persoonlijke aanpak. Aan jou om daar aan te haken, waar het past. En de rest lekker te laten. Doen wij namelijk ook.

Ons doel? We willen koesteren, prikkelen & vernieuwen! En dat doen we met een heel fijn team.

Mike van Woudenberg

"Het label Ultimate is voortgekomen uit de wens om mijn bedrijf te laten groeien, in kwalitatieve zin. Meer doen met wat er is. Dat heeft geresulteerd in een concept dat het beste van twee werelden combineert. Ultimate is een onderneming met een gezonde bedrijfsvoering. Tegelijkertijd vinden we het ook belangrijk waarde toe te voegen aan de omgeving waar wij deel van uitmaken. We richten ons als bedrijf op waar vraag naar is, maar vullen dat in op een manier die bij ons past. Altijd met de gedachte het net even leuker te maken."

Mike van Woudenberg
"Meer doen, met wat er is. Dat heeft geresulteerd in een concept dat het beste van twee werelden combineert."
Debby Berends

Debby Berends

"Ultimate staat voor mij voor contacten onderhouden, (ont)zorgen, betrokkenheid, uitdaging, dynamiek, maar ook voor vrijheid en plezier. Bovenal is het een fijne omgeving waar ik graag kom. Overal het maximale uithalen. Tevreden huurders, blije collega’s en goede contacten met onze leveranciers. Dat is waar ik dagelijks voor ga! Voor zowel praktische vragen, financiële zaken als al het andere kun je bij mij terecht. Graag tot ziens!"

Shelley Bijsterbosch


“Ik kan uren bezig zijn met social media en ontwerpen. Heb ik even geluk dat ik van mijn hobby mijn werk heb mogen maken! Het is voor mij een hele uitdaging om op deze manier de huurder te verbinden aan Ultimate. Daarnaast sluit ik me graag aan bij brainstormsessies en nieuwe projecten. Welkom bij Ultimate! Ik hou van de afwisseling."

Ilse Bouman
“Ik hou van nieuwe uitdagingen en afwisseling”
Debby Berends

Guusje

“Als floormanager bij Ultimate zorg ik voor het dagelijkse leven in de brouwerij. Door mij krijgt iedereen zijn dagelijkse portie lichaamsbeweging. Ik ben heel lief maar haal graag ondeugende streken uit.”

Workspace huren?
Heb je een vraag of wil je
afspraak maken?

Bel of mail ons gerust!
Debby helpt je graag verder.