Welkom bij
Ultimate Studio

Ultimate Studio bevindt zich in een groot pand in de Marktstraat van Apeldoorn. Op de tweede verdieping van dit pand vind je een ruimte die je stiekem eerder verwacht in de Randstad. Ruimtelijk, licht & industrieel van aard. In de jaren ’60 gebouwd voor de voorloper van de Rabobank, met keramiek op de gevels en aan weerszijden een riante galerij van ramen. Zo heb je aan weerszijden van de ruimte uitzicht op de binnenstad van Apeldoorn. Die is soms mooi en soms rauw, maar altijd interessant. De lichtinval is in ieder geval perfect om foto's te maken.

Tarieven
Je kunt Ultimate Studio huren voor bijvoorbeeld fotoshoots, filmopnames, events, workshops en presentaties. We hanteren een tarief van 250 euro (excl. BTW) per dagdeel en 475 euro (excl. BTW) voor een hele dag. De tijden zijn in overleg. We zorgen in ieder geval voor koffie, thee en water, aangevuld met een lekkere snack. Mochten jullie ook catering willen, dan kan dit ook op aanvraag.

Ultimate Studio is onderdeel van Ultimate, een eigenzinnig label uit Apeldoorn. Onze activiteiten hebben waarde voor iedereen die erbij betrokken is en de omgeving waar wij deel van uitmaken. Daar zetten wij dan ook op in met alles wat we doen.

Wil jij meer informatie ontvangen of gelijk reserveren? Laat een berichtje achter!

Bedankt voor je bericht! We nemen contact met je op.
Oeps, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?