Welkom bij de

Beekstraat 22

Eindelijk nieuw leven in de Beekstraat 22, Het pand uit 1887, dat als laatste bestemming een kapsalon had en al jaren leegstond, is volledig gestript en heeft een flinke metamorfose ondergaan.

Er zijn maar liefst drie waanzinnige appartementen gerealiseerd en dan hebben we het nog niet eens gehad over de gave ruimte aan de voorkant!⁠

Lees verder >

Nu te huur:

Interesse of meer info?

Ga jij hier je droom waarmaken?

De geschiedenis

We schreven al eerder een artikel in Indebuurt Apeldoorn over de geschiedenis van het pand, dat uit 1887 komt. Ooit begon het als bronwaterfabriek, later kwam daar ook de verkoop van sterke drank bij. Het pand is een aantal keren verbouwd en uitgebouwd, maar heeft ook lange tijd leeggestaan.

De toekomst

We hebben samen met Rob Kleverwal van Kleverwal Schilderwerken het pand helemaal gerenoveerd. Vanbinnen had de tijd stil gestaan; er lag zelfs nog eten in de keukenkastjes. Het was op z’n zachtst gezegd dus niet in een goede staat.

Alles is van top tot teen aangepakt en vernieuwd. De gevel ziet er weer fris uit door het verwijderen van oude verflagen en nieuw voeg en schilderwerk. De oorspronkelijke dakpannen zijn nagemaakt (opnieuw gebakken) en hebben een plekje op het dak gekregen. Maar vernieuwing betekent niet dat de historie van het pand verloren is gegaan. Er zijn nog een hoop karakteristieke elementen te vinden, bijvoorbeeld houten balken, glas-in-lood en veel unieke details op de gevel. En van binnen? Er zijn maar liefst drie waanzinnige appartementen gerealiseerd met alles erop en eraan en dan hebben we het nog niet eens gehad over de gave ruimte aan de voorkant!⁠

Ruimte te huur

De ruimte aan de voorkant van het pand kan gebruikt worden voor horeca of als winkel. Dit is nog niet verhuurd. Dus heb jij altijd al je eigen koffiezaakje, restaurant of boetiek willen hebben in het centrum van Apeldoorn? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Het pand staat midden in het centrum van Apeldoorn, met de marktstroom voor de deur en de Grift erachter. Een topplekje dus! En ook nog eens heel karakteristiek maar wél met moderne voorzieningen.

Ga jij hier je droom waarmaken? Contact ons!

Deel deze Ultimate
Workspace!

Workspace huren?
Heb je een vraag of wil je
afspraak maken?

Bel of mail ons gerust!
Debby helpt je graag verder.