Een female co working space midden in het Centrum

Meer weten over de female co working spaces van Hashtag Workmode?

Dat de Marktstraat een van de leukste straten van Apeldoorn is geworden, dat weten we ondertussen wel. En Ultimate Workspace voegt hier vanaf begin 2022 nog een mooie speler aan toe: Hashtag Workmode. Het eerste all female co-working concept van dit formaat in Apeldoorn, met kantoren in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Utrecht.

Hashtag Workmode is dé plek voor ondernemende vrouwen die zich willen ontwikkelen tot slimme en krachtige ondernemers. Of je nou op zoek bent naar een flexibele werkplek die je een paar keer per week kunt gebruiken of naar een vaste stek waar je elke dag naartoe kunt fietsen, beide vind je bij Hashtag Workmode. Als je een werkplek huurt bij een van de co-working spaces word je onderdeel van de Hashtag Workmode Community: een groep ambitieuze, getalenteerde, overwegend creatieve vrouwen met een open houding. 

Meld je aan!

Als eerste verzekerd zijn van een werkplek in de mooiste coworking van Apeldoorn? Ga naar www.hashtagworkmode.com/apeldoorn en meld je aan voor de wachtlijst.

Binnenkijken bij Hashtag Workmode!
Wie zitten er bij Hashtag Workmode?
Kom jij
bij ons
huren?