Welkom bij de

Villa Legno

Deze door Beltman architecten ontworpen villa maakt onderdeel uit van een totaalontwerp van drie villa's aan de Burgemeester jhr. Quarles van Uffordlaan. Kenmerkend voor Villa Legno is de houten facade, die als het ware over het glazen volume heen schuift. Het zorgt voor een evenwichtig en warm beeld met een vriendelijke uitstraling. Het gebouw is een 'totaalontwerp'. De hoogwaardige uitstraling en afwerking vind je ook in de villa zelf. Doordat parkeren grotendeels in de onderliggende parkeergarage gebeurt is er voldoende ruimte voor groen in de directe omgeving. Hierdoor komt ook villa Legno goed tot zijn recht.

Lees verder >

Nu te huur:

Interesse of meer info?

Cijns zoekt gezellige medehuurders!

Ben jij op zoek naar een werkplek dicht bij het centrum van Apeldoorn? Staat op jouw wensenlijstje een moderne, hoogwaardig afgewerkte kantoorruimte op een zichtlocatie? Dan heb je die nu gevonden!

Het enthousiaste team van Cijns, specialist in belasting-,vermogens, en erfzaken, is momenteel op zoek naar een medehuurder. Aangezien de begane grond beschikt over zowel een gemeenschappelijke werkruimte die geschikt is voor 6 personen, als een drietal ruime spreek/werkkamers en een zeer ruime ontvangstruimte zijn er veel opties bespreekbaar. Cijns is dagelijks met 2 à 3 personen aanwezig, maar het pand biedt ruimte aan 6 tot 8 personen. De voorkeur gaat uit naar een 'medehuurder', maar in overleg is het ook mogelijk de gehele begane grond te huren.

Ben jij geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op!

Deel deze Ultimate
Workspace!

Workspace huren?
Heb je een vraag of wil je
afspraak maken?

Bel of mail ons gerust!
Debby helpt je graag verder.