Welkom bij de

Villa von Zeppelin

Villa Von Zeppelin is een Rijksmonument dat stamt uit het jaar 1909. Haar naam dankt zij aan haar opdrachtgever: Carl Gustav von Zeppelin, oprichter van de Apeldoornse Nettenfabriek. Een Apeldoornse architect tekende voor het ontwerp: robuust, met in het oog springende details. Zoals de entree, met verrassende glas-in-loodramen.

Lees verder >

Nu te huur:

410 m2 (de gehele villa)

Na 12 jaar met heel veel plezier in deze villa te hebben gewerkt groeit the Webmen door op een andere lokatie. Dit rijksmonument is ronduit uniek te noemen. Het is een combinatie van historie en hedendaags comfort. Twee kantoorsuites hebben een eigen haard, er is een speelse bar op zolder, maar minstens zo belangrijk er is ook voldoende parkeergelegenheid. Een in alle opzichten unieke plek om te werken...

Interesse of meer info?

De hoge, lichte ruimtes, ornamenten plafonds en een traditioneel visgraatparket onderstrepen het monumentale karakter.

Het pand is met veel aandacht in oude staat teruggebracht en daarbij onzichtbaar voorzien van alle moderne voorzieningen. De hoge, lichte ruimtes, ornamenten plafonds en een traditioneel visgraatparket onderstrepen het monumentale karakter van deze kantoorvilla. Een contrast wordt gevormd door de grote zolder: een spannende, speelse ruimte. De Deventerstraat biedt bedrijven bovendien een ultieme herken- en bereikbaarheid, als drukke uitvalsweg van Apeldoorn. Met de terrassen van het Raadhuisplein en het groene Oranjepark op 5 minuten lopen, komt ook de werkende mens ruimschoots aan haar trekken op deze locatie. Kortom: de Deventerstraat 37 is een kantoorvilla die in alle opzichten waardering oogst.

Deel deze Ultimate
Workspace!

Workspace huren?
Heb je een vraag of wil je
afspraak maken?

Bel of mail ons gerust!
Debby helpt je graag verder.