Een Workspace met een verhaal

Meer weten over Villa von Zeppelin?

Villa Von Zeppelin is een Rijksmonument dat stamt uit het jaar 1909. Haar naam dankt zij aan haar opdrachtgever: Carl Gustav von Zeppelin, oprichter van de Apeldoornse Nettenfabriek. Een Apeldoornse architect tekende voor het ontwerp: robuust, met in het oog springende details. Zoals de entree, met verrassende glas-in-loodramen.

Het pand is met veel aandacht in oude staat teruggebracht en daarbij onzichtbaar voorzien van alle moderne voorzieningen.

De hoge, lichte ruimtes, ornamenten plafonds en een traditioneel visgraatparket onderstrepen het monumentale karakter van deze kantoorvilla. Een contrast wordt gevormd door de grote zolder: een spannende, speelse ruimte. De Deventerstraat biedt bedrijven bovendien een ultieme herken- en bereikbaarheid, als drukke uitvalsweg van Apeldoorn. Met de terrassen van het Raadhuisplein en het groene Oranjepark op 5 minuten lopen, komt ook de werkende mens ruimschoots aan haar trekken op deze locatie. Kortom: de Deventerstraat 37 is een kantoorvilla die in alle opzichten waardering oogst.

Binnenkijken bij Villa von Zeppelin!
Wie zitten er in Villa von Zeppelin?
Kom jij
bij ons
huren?