Paslaan 26

< >

De Paslaan is een historische laan in Apeldoorn, met aan weerszijden monumentale gebouwen. De ligging is bijzonder gunstig: nabij één van de belangrijkste uitvalswegen van Apeldoorn, op 5 minuten lopen van het hart van de stad en het weidse Oranjepark. Op nummer 26 van deze prachtige laan vinden we een bijzonder pand: De Pasch-hal. Gebouwd in 1905, intiem van stuk en plezierig van karakter. Tussen alle statige panden vormt De Pasch-hal dan ook een welkome afwisseling. Ze voegt iets vriendelijks toe aan het straatbeeld, met haar voorkomen. De glas-in-loodramen en in het oog springende gevelankers, dragen bij aan die eigen identiteit. Dat is dan ook wat de Pasch-hal haar gebruikers te bieden heeft. Met haar ligt ook voor een onderneming van geringe omvang, de uitstraling & herkenbaarheid van een eigen pand binnen handbereik. 

 

 

Ben jij klaar voor de volgende stap? Bij Ultimate Workspace huur je de ruimte die jou past. In een pand met zo’n karakteristieke sfeer, dat je je er direct thuis voelt. Net als je relaties, vanwege de professionele uitstraling. Op een locatie die je bedrijf herkenbaar maakt én je als mens fijne mogelijkheden biedt. Zoals lunchen op een zonnig terras. Bij ons combineer je bovendien de rust van een eigen werkplek, met de dynamiek van gedeelde ruimtes. 

Huren bij Ultimate Workspace, is huren zonder zorgen. De kantoorvilla’s en –suites zijn klaar voor gebruik: zet een bureau neer en je kunt aan de slag. Naar praktische zaken als schoonmaak, goede koffie en tuinonderhoud heb je geen omkijken: dat regelen wij. En parkeren doe je bij ons over het algemeen gewoon naast de deur. Maar wat ons écht onderscheidt, is minder tastbaar dan al die dingen: wij denken graag mee en reageren snel & doeltreffend op vragen en opmerkingen. Op onderstaande kaart vind je onze locaties, voor meer informatie over de betreffende Ultimate Workspace klik je deze aan:

Workspace

3
Afslag 20

Afslag 20

Lange Amerikaweg 66

meer info >
4
Villa Von Zeppelin

Villa Von Zeppelin

Deventerstraat 37

meer info >
5
Het Inspiratiehuis

Het Inspiratiehuis

Regentesselaan 8

meer info >
6
Villa Roskam

Villa Roskam

Vosselmanstraat 2

meer info >
9
Old Fellowhuis

Old Fellowhuis

Deventerstraat 38

meer info >
10
De Welkoop

De Welkoop

Stationsstraat 104

meer info >
Plattegrond workspaces

  = Te huur