Een fotogenieke studio

Ultimate Studio bevindt zich in de Marktstraat van Apeldoorn. Op de tweede verdieping van dit pand vind je een ruimte die je stiekem eerder verwacht in de Randstad. Ruimtelijk, licht & industrieel van aard.

In de jaren ’60 gebouwd voor de voorloper van de Rabobank, met keramiek op de gevels en aan weerszijden een riante galerij van ramen. Zo heb je aan weerszijden van de ruimte uitzicht op de binnenstad van Apeldoorn. Die is soms mooi en soms rauw, maar altijd interessant. De lichtinval is in ieder geval perfect om foto’s te maken.

Wil jij hier foto’s maken? Neem contact op!

Perfecte ligging

Ben je op zoek naar een centraal gelegen fotostudio? Dan zit je goed. 

De studio bevindt zich namelijk in Apeldoorn, in het midden van het land. De studio bevindt zich op de tweede verdieping van een groot industrieel pand in het centrum van de stad en is goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als eigen vervoer. Parkeren kan gratis, op de bijbehorende parkeerplaats.

Parkeren

Het adres van de Studio is: Markstraat 1F, 7311 LH in ApeldoornEr kan geparkeerd worden bij de studio, als er een afspraak is ingepland bel dan 10 minuten van tevoren even naar de contactpersoon zodat ze de parkeerpaaltjes naar beneden kunnen doen. Er is plek voor 1/2 personen, bij groepen adviseren we ze te laten parkeren in omgeving of de parkeergarage onder het gemeentehuis in Apeldoorn.

Props

De eindeloze rijen ramen over aan beide kanten van de studio zorgen voor de prachtige inval van een bak daglicht. De authentieke, onafgewerkte ruimte geeft de studio een industriële en rauwe look. Maar, de ruimte is zeker prachtig te stylen voor een meer ‘cleane’ setting. De muren van de studio zijn stuk voor stuk unieke achtergronden.

Er zijn witte effen wanden, oude verweerde en een rauwe betonnen vloer. Verder zijn er verschillende achtergrondrollen en doeken aanwezig zodat jij je eigen set kunt bouwen in de daglicht fotostudio. Verder zijn er in de studio verschillende meubels, lampen en andere props aanwezig. Neem voor informatie over alle props contact met ons op.

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen die we hanteren voor Ultimate Studio. De tarieven voor events zijn in overleg. Neem hiervoor even contact met ons op.

Daarnaast zorgen de medewerkers van Ultimate (binnen de prijs) voor koffie, thee en water, aangevuld met een lekkere snack. Wil je ook een lekkere lunch of fijne borrelplank? Geen probleem. Wij regelen het voor je met onze lokale horeca helden.

Dagdeel

Wil je de Studio 2 uur huren?
Helemaal goed!

Kosten: € 200 excl. btw
Tijden: flexibel, je kunt je 10 min. voor aanvang van jouw tijdsblok melden op de locatie.

Wil je ’s avonds huren? Ook dat kan.
Laten we dit even overleggen.

Hele dag

Wil je de Studio een halve dag huren? Leuk!

Kosten: € 350 excl. btw per dag
Tijd: tussen 08.30 – 18.00 uur

Buiten dit tijdsvak overleggen we graag met je, daar doen we echt niet moeilijk over!

Wil je de Studio een hele dag huren? Goed plan! Op deze manieren pak je alle soorten licht, gedurende de dag, mee.

Kosten: € 600 excl. btw per dag
Tijd: 08.30 – 18.00 uur

Buiten dit tijdsvak overleggen we graag met je, daar doen we echt niet moeilijk over!

Dagdeel