Een fotogenieke studio

Ultimate Studio bevindt zich in een groot pand in de Marktstraat van Apeldoorn. Op de tweede verdieping van dit pand vind je een ruimte die je stiekem eerder verwacht in de Randstad. Ruimtelijk, licht & industrieel van aard. In de jaren ’60 gebouwd voor de voorloper van de Rabobank, met keramiek op de gevels en aan weerszijden een riante galerij van ramen. Zo heb je aan weerszijden van de ruimte uitzicht op de binnenstad van Apeldoorn. Die is soms mooi en soms rauw, maar altijd interessant. De lichtinval is in ieder geval perfect om foto’s te maken!

Je kunt Ultimate Studio huren voor fotoshoots, filmopnames, events, workshops en presentaties.

Ultimate Studio is onderdeel van Ultimate, een eigenzinnig label uit Apeldoorn. Onze activiteiten hebben waarde voor iedereen die erbij betrokken is en de omgeving waar wij deel van uitmaken. Daar zetten wij dan ook op in met alles wat we doen.

Wil jij boeken? Neem contact op met Shelley!

Waar moet ik zijn?

Wat is het adres van Ultimate Studio?

Marktstraat 1F, 7311, LH in Apeldoorn.

Wil je parkeren bij de studio? Dan adviseren we je te navigeren naar Shabu shabu Apeldoorn en daar linksaf te slaan daar wacht je contactpersoon je op om de parkeerpaaltjes naar beneden te doen!

Parkeren

Er kan geparkeerd worden bij de studio, als er een afspraak is ingepland bel dan 10 minuten van tevoren even naar de contactpersoon zodat ze de parkeerpaaltjes naar beneden kunnen doen. Er is plek voor maximaal 1 tot 2 auto’s, bij groepen adviseren we te parkeren in omgeving of de parkeergarage onder het gemeentehuis in Apeldoorn.

De locatie is alleen toegankelijk door middel van van een pas en tag. Wij zorgen dat deze voor je klaarligt als dit is afgesproken, maar verwachten natuurlijk ook dat je deze achterlaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan moeten we helaas 150 euro in rekening brengen.

Lunch!

Er is mogelijkheid tot het reserveren van een lunch. We werken daarvoor samen met lunchroom Rembrandt. Er is keuze uit twee soorten lunches deze wordt op locatie geleverd. Je hoeft bij ons alleen keuze en een tijdstip en aantal personen door te geven. Zijn er allergieën of speciale voorkeuren dan kan dit op de dag zelf worden doorgegeven aan Rembrandt.

Ultimate lunch (broodje of tosti en verse sap) 10,-

Ultimate lunch (salade broodjes en verse sap) 12,50,-

Koffie, thee, water en wat snacks staan al klaar. Willen jullie bij Rembrandt toch nog een speciale snack of koffie bestellen, dan is dit zeker mogelijk. De facturering van de lunch gaat via Rembrandt en wordt gedaan op het adres wat jij ons hebt doorgegeven.

Een aanrader is ook om Chow.nl te gebruiken op locatie, je kunt hier kiezen uit een breed assortiment met eten en drinken van Apeldoornse ondernemers.

Props

De eindeloze rijen ramen aan beide kanten van de studio zorgen voor de prachtige inval van een bak daglicht. De authentieke, onafgewerkte ruimte geeft de studio een industriële en rauwe look. Maar, de ruimte is zeker prachtig te stylen voor een meer ‘cleane’ setting. De muren van de studio zijn stuk voor stuk unieke achtergronden.

Er zijn witte effen wanden, oude verweerde en een rauwe betonnen vloer.

Verder zijn er verschillende achtergrondrollen en doeken aanwezig zodat jij je eigen set kunt bouwen in de daglicht fotostudio. Verder zijn er in de studio verschillende meubels, lampen en andere props aanwezig. Neem voor informatie over alle props contact met shelley op!

Tarieven

Hieronder vind je de prijzen die we hanteren voor de Ultimate Studio. De tarieven voor events zijn in overleg. Neem hiervoor even contact met ons op. Daarnaast zorgen we (binnen de prijs) voor koffie, thee en water, aangevuld met een lekkere snack. Wil je ook een lekkere lunch of borrelplank? Geen probleem. Wij regelen het voor je met onze lokale horeca helden. 

Wil je de studio een halve dag huren? Geen probleem.

Kosten: € 250 excl. btw per halve dag

Tijden: 08.30 – 13.00 uur / 13.30 – 18.00 uur

Wil je ’s avonds huren? Ook dat kan. Laten we dit even overleggen.

 

Wil je de studio een hele dag huren? Leuk. Op deze manieren pak je alle soorten licht in de studio mee.

Kosten: € 475 excl. btw per dag

Tijd: 08.30 – 18.00 uur

Buiten dit tijdsvak overleggen we graag met je, daar doen we echt niet moeilijk over!

Het trappenhuis

Als je denkt dat de studio al mooi is, dan hebben we nog een verrassing voor je. Aangezien de studio op de tweede verdieping zit, hebben we ook nog een heel mooi trappenhuis in de aanbieding!

In het trappenhuis vind je prachtige blauwe en grijze tegels, een granito vloer en trap, een urban jungle én natuurlijk niet te vergeten het bord met de grote FUCK!

Ultimate Studio in beeld!

Om je een nog beter beeld te geven van de Ultimate Studio hebben we nog wat extra foto’s bijgevoegd in de sliders onderaan de pagina. Hier geven we je graag een inkijkje in de ruimtes van de Ultimate Studio, geven we je de plattegronden zodat je je optimaal kan voorbereiden op je dag bij de studio en kan jij op onze Instagram zien wie je zijn voorgegaan in de Ultimate Studio!

Kijk je mee?

De ruimte!

Mike laat je alle hoeken van de studio zien!

Plattegronden

@ultimatestudio055