Een Workspace met een bijzondere verleden

Meer over de Beekstraat?

Eindelijk nieuw leven in de Beekstraat 22, Het pand uit 1887, dat als laatste bestemming een kapsalon had en al jaren leegstond, is volledig gestript en heeft een flinke metamorfose ondergaan.

We hebben samen met Kleverwal Schilderwerken het pand helemaal gerenoveerd.  De gevel ziet er weer fris uit door het verwijderen van oude verflagen en nieuw voeg en schilderwerk. De oorspronkelijke dakpannen zijn nagemaakt (opnieuw gebakken) en hebben een plekje op het dak gekregen. Maar vernieuwing betekent niet dat de historie van het pand verloren is gegaan. Er zijn nog een hoop karakteristieke elementen te vinden, bijvoorbeeld houten balken, glas-in-lood en veel unieke details op de gevel. En van binnen?

Te koop!

Er zijn maar liefst drie waanzinnige appartementen gerealiseerd met alles erop en eraan. En het leuke is; twee appartementen staan nu te koop via Funda! Het hele proces van de verbouwing tot oplevering zien? Check de toffe video’s en foto’s onderaan de pagina.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de gave ruimte aan de voorkant die te huur staat!⁠

Jouw horeca of winkel?

De ruimte aan de voorkant van het pand kan gebruikt worden voor horeca of als winkel. Dit is nog niet verhuurd. Dus heb jij altijd al je eigen koffiezaakje, restaurant of boetiek willen hebben in het centrum van Apeldoorn? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ga jij hier je droom waarmaken? Contact ons!

Appartement 22A
Appartement 22D
Te koop!
De verbouwing!
De steigerdoeken mogen eraf!
Wie zitten er in de Beekstraat?
Kom jij
bij ons
huren?