Welkom in

De Marktstraat #1

De Marktstraat is onze laatste aanwinst. In de jaren '60 van de vorige eeuw gebouwd voor de voorloper van de Rabobank. Het pand heeft ruim tien jaar leeggestaan om gesloopt te worden, dit heeft zijn sporen nagelaten. Voor ons heeft dit pand ontzettend veel potentie. Groots, veel licht en gebruik van mooie materialen. Je moet er even doorheen kijken, maar dat is dan ook precies wat wij kunnen. Het zal je straks verbazen!

Lees verder >

De Markstraat, maar dan in en filmpje ;-)

Een sneak preview van wat er is en wat nog komen gaat. Dit wordt echt de nieuwe hotspot in Apeldoorn, als volleerd makelaar neemt Mike je mee door de Marktstraat en door het pand.

Nu te huur:

2 winkelunits, één met separaat toegankelijke kelderruimte

Op de begane grond is er nu nog ruimte voor twee lokale ondernemers, die het helemaal zien zitten in dit geweldige straatje met potentie. Één ruimte is de samenvoeging van de voormalige kinderboekenwinkel en boemenwinkel links onderin het pand. Deze twee winkels worden op een speelse manier verbonden. De andere winkelunit, geheel rechts in het pand, heeft een tweede entree naar de kelder gelegen onder de winkel. Zeer geschikt voor een besloten feestje, een sfeervolle presentatieruimte of.... dat is eigenlijk ook helemaal aan jou.

Interesse of meer info?

Je moet er even doorheen kijken, maar is dan ook precies wat wij kunnen. Het zal je straks verbazen.

We zijn druk doende om dit pand groen, hip en eigentijds te maken. De gemeente gaat in 2019 de Marktstraat vernieuwen, waarbij er ruimte komt voor een speelse waterstroom door de straat.  Inmiddels is er al een parkje in de straat en zijn de eerste panden in oude luister hersteld. Ben jij van mening dat jouw winkel, horecazaak of ander leuk lokaal bedrijf thuishoort in de Marktstraat, laat het ons dan weten. We zijn niet op zoek naar grote landelijke ketens, maar naar ondernemers, die het zien zitten in de nieuwe hotspot van Apeldoorn, de marktstraat!

Deel deze Ultimate
Workspace!

Workspace huren?
Heb je een vraag of wil je
afspraak maken?

Bel of mail ons gerust!
Debby helpt je graag verder.