Welkom in

De Marktstraat #1

De Marktstraat is onze laatste aanwinst. In de jaren '60 van de vorige eeuw gebouwd voor de voorloper van de Rabobank. Het pand heeft ruim tien jaar leeggestaan om gesloopt te worden, dit heeft zijn sporen nagelaten. Voor ons heeft dit pand ontzettend veel potentie. Groots, veel licht en gebruik van mooie materialen. Je moest er even doorheen kijken, maar dat is dan ook precies wat wij kunnen. Het pand zelf heeft al een mooie transformatie ondergaan.

Lees verder >

De Markstraat, hoe het was ;-)

Zie hier hoe het allemaal begon. Een 'kaal' pand zonder eigen gezicht, maar met veel potentie!

Nu te huur:

2 winkelunits, één met separaat toegankelijke kelderruimte

Op de begane grond is er nu nog ruimte voor twee lokale ondernemers, die het helemaal zien zitten in dit geweldige straatje met potentie. Één ruimte is de samenvoeging van de voormalige kinderboekenwinkel en boemenwinkel links onderin het pand. Deze twee winkels worden op een speelse manier verbonden. De andere winkelunit, geheel rechts in het pand, heeft een tweede entree naar de kelder gelegen onder de winkel. Zeer geschikt voor een besloten feestje, een sfeervolle presentatieruimte of.... dat is eigenlijk ook helemaal aan jou.

Interesse of meer info?

Door zijn transformatie is De Marktstraat nu al een hotspot in Apeldoorn!

We zijn inmiddels bijna klaar, bekijk bovenstaand filmpje en kom vervolgens eens in de Marktstraat kijken. Laat je verrassen door de metamorfose! De gemeente is op dit moment de straat aan het vernieuwen, waarbij er ruimte komt voor een speelse waterstroom. Inmiddels is er al een parkje in de straat en zijn de eerste panden in oude luister hersteld.

Deel deze Ultimate
Workspace!

Workspace huren?
Heb je een vraag of wil je
afspraak maken?

Bel of mail ons gerust!
Debby helpt je graag verder.