Welkom bij de

Sophialaan

Op de hoek van de Sophialaan en de Molenstraat in Apeldoorn ligt deze recent gerenoveerde stadse woning met werkruimte. Sinds 2019 in de collectie van Ultimate. Het is gelegen op een uitstekende zichtlocatie op een perceel van 380 m². Het pand bestaat uit2 geschakelde eenheden met separate entrees. In totaal gaat het om ca. 209m2 vloeroppervlakte.

Lees verder >

Kijk binnen bij de Sophialaan!

Nu te huur:

Interesse of meer info?

Het pand is zeer geschikt voor de combinatie wonen en werken !

Het woongedeelte heeft een ruime geschakelde woonkamer van 26 m2 met aan beide zijde een gezellige schouw.Op de benedenverdieping vind je ook een luxe afgewerkte keuken met inbouwapparatuur (koelkast, oven en inductieplaat) en kan je een frisse neus halen in de ruime onderhoudsvriendelijke nieuw aangelegde tuin. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers met inbouwkasten. Op deze verdieping is ook een luxe badkamer met douche en tweede toilet te vinden. Op de tweede verdieping vind je als verassing nog een grote ruimte van maar liefst 18 m2 met daarnaast een was/bergruimte van circa 8 m2.

Het naastgelegen gedeelte kan dienen voor verschillende doeleinden zoals een praktijkruimte/ kantoorruimte en als werkplaats of een combinatie van deze functies. De eenheid bestaat uit meerdere vertrekken verdeeld over 2 bouwlagen. Ook in dit gedeelte is alles met luxe materialen afgewerkt en beschikt het over sanitaire voorzieningen, een luxe keuken met alle apparatuur en een pantry. De oppervlakte van de eenheid bestaat uit circa 92 m2. Als extra zit er ook nog een garage naast van 14m2.

De villa is gerenoveerd maar doordat authentieke onderdelen zoals de kozijnen, deuren en terrazzovloer bewaard zijn gebleven heeft het zijn sfeervolle monumentale uitstraling behouden. Het pand is bij de renovatie volledig geïsoleerd en beschikt over een A-label, maar garandeert daardoor ook een heerlijk woon en werkcomfort.

Interesse? Bel Debby!

Deel deze Ultimate
Workspace!

Workspace huren?
Heb je een vraag of wil je
afspraak maken?

Bel of mail ons gerust!
Debby helpt je graag verder.